Saturday, September 11, 2010

Ini kee namanya bestfriend? =='

Ya allah, kenapalah suka sangat fitnah aku bukan bukan. Apa aku buat kat korang lahh doh? Hah then tetibe tengking aku, fikirlah weh aku kenal diri aku bukan sebab kau. Aku kenal diri aku dengan cara aku sendiri and bukan sebab kau okay! Sekurangnya aku bersyukur dgan apa yg aku ada, atleast family aku faham aku. Kau ada? Setakat nak hina orang, sia sia jee hidup mcm kau ni doh. And aku takpernah menunjuk apa yg aku dpat. Kau? Huh, baru beli barang yang kononya mahal pon nak bangga. Sakailah kau ni wahai sahabat yang tak berapa nak sahabat. Hahahaha, kesian doh kau. Biar kau kena baru kau rasa. BITCH!

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)