Wednesday, September 15, 2010

Todayyyy!

Harini bangun lambat then bangun bangun jee trus kemas bilik sebab mama dah bising. Sepatutnya pergi rumah maksu, tp takjadiu sebab aku tak siap lagi. Mandi pun takk, hee sorry mama ilyn tak sengaja bangun lambat. Penat sangat :P Then pakndak dah balik apa semua dia nak bawak family pergi jalan :) Thnks pakndak. Mandi mandi apa semua aku terus siap sebab pakndak dah bising aku lambat sangat. Kitorang pergi satu tempat makan ni, tktau pulak apa nama. Haih, happy gilaa todayy. Byeeeee!

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)