Friday, September 17, 2010

Yeahh , finally !

Dudee , Im totally single ! Yeahh , single make me awesome :) Bak kata neli , kan you ? Heh heh , benci dpat guy mcm you lah midoi . Semua takley nak trust sgat , perangai you sejibik mcm dotdot tahuu ? Nasib baik I tak sayang you gilaa , if takk memanglah merana hidup I . Actl tak keash sgat bila break dgan you , sukaaaaaaa ==' huh . Btw thnks lah selama ni you happykan I then faham I , tp tak berapa sgatlah babe! Hah , one more thing I dah lama tunggu kite break , bukan nak ckap apa . Cause I dah lama agak dah lastly kte break punya , cayalah :) Okay thnks again midoi , aprciate it babe . Happy life together guys :)

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)