Friday, November 5, 2010

05 November 2010

Dude, today birthday husband aku :P hahah husband lah sangat en. Hmm, tapi aku tak dapat bagi dia apa apa pun. Dia dahla jauh -,- sedih je. Aku baru plan nak celebrate birthday dia tp kering doh, mampus apa mcm hari lain takboleh buat. Agak agak aku dah banyak en, terus pergi sunway jumpa dia then buy something special for him :) Aww tak sabarnyaaaaaa, hhihi. Ha then besok pulak 06 November 2010 nana ajak aku pergi tiara beach resort dekat pd, OHMAGADDDDD! Sumpah mesti best gila en, aww aww. Hahahaa. Ah memang tak terkira ah best dia en, bhai tak sabar sial! Hahah rileks amielda, sabar je sayang okay? Hahahaha. Ah tu je yang aku nak cerita sebenarnya, bosan doh. Hahaha. Love yaaaa! <3

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)