Friday, December 17, 2010

Haihh , weh apa do

Hmm , Ebby and Yana . Korang semua buat hal sendiri kann ? Dah lupa dekat I , apa do mcm nie ? Kita dah mcm adik beradik en ? Janganlah berpecah belah mcm ni , I susah hati . Tak senang duduk lahh do , hmm korang please lahh jangan mcm nie . Mana korang yang dulu ? I dah tak kenal korang yang sekarang , gentle . Yang ebby pulak taktau kenapa , since swimming haritu kau dah lain doh . Kau asal ? Marah aku ? Apa salah aku do ? Msg aku tak balas , dulu kalau aku msg je dah confirm kau balas . Tapi sekarang dah takk , mana kau weh ? Haihh tah lahh , korang semua buat hal masing masing . Masing masing lupa kawan , apa nie do ? Aku rindu kau faham tak! Hmm , hope bila kau baca nie kau text or call aku kayy ? If kau memang dah menyampah dengan aku , sokeyy aku terima :') chowww

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)