Friday, January 14, 2011

14/01/11

Okay nah thanks sebab ajak aku pergi karaoke sekali td k ieka? Btw, happy birthday to you baby :) hiihi. Okayy aku sedikit happy today even mood aku tiba tiba potong sebab teringat si jantan babi tu! Err -.- nyanyi punya feel tiba tiba menangis. Haihh layannnn =.= hmm k nak buat mcm mana kan kalau kita dah karaoke punya feel, nyanyi pulak lagu jiwang. Puitis je lebih, then tetiba jantan babi tu muncul dalam fikiran I, err memang agak sdikit berancai lah. Hmm korang korang korang, sorry k sebab td i cm tak gelak and mcm fuck gila muka i. Sorry k? I memang tengah potong td tu, i dah try nak kuat tp cm ahhhhhhh I tak boleh do. Asal ah? Then yang korang pulak semua stok potong I, sebut sebut nama mamat tu. Memang tak ah en, haihh. Hmm kk I tengah potong nie, mood I mengundang gila babi. Hmm k bye

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)