Saturday, January 22, 2011

22 January 2011

Okay today pagi pagi dah bangun cause nak pergi tengok my cousin nikah kot? Hah i lupa. Dah siap siap, terus pergi dekat klang la kan. Manada mengantuk doh bangun pagi pagi then datang datang terus buat kerja, gentle sedap k? -..- datang je i kena angkat hantaran. Woahhh cantik cantik semua, nanti i kahwin nak mcmtu jugak k? Hahaha. Dah lama lama kitorang tangkap gambar, then i tolong bg apa tah dekat org yg dtg kenduri tu? Hah lupa lagi. Sorry :) Punyalah lama i menunggu, sampai mengantuk au ceritanya.

Masa I tengah nak tunggu gadi gadis I datang, ada lah seorang Abang Sado ni datang dekat i, woahh badan dia sixpack k? Dia nak I jadi gf dia actl tp i pun cm err -..- mcm apa. Handsome memang handsome, idaman perempuan k. Tough memang tough, semua ada kat dia lah. Tp i tengok dia cm player? Okay i pun kenal dia mcmtu je. Dia mintak number, i bg jelahh. Kesah apa en. Hahahaa, i single and tak ada bf cm buat bodoh jelah. So boyssss, come to mama pleaseeeeeee! Hahahaha

Then ada lah seseorang lelaki yang telah mencuri hati i datang dia kata "Can I have your fhone number baby?" I pun cm omgggg! Hahaha first i cm taknak bg sebab i tak kenal dia. At first kitorang lepak lepak and borak2, aww shooweet k? Hahaha. Lama punya lama, i pun cm boring i angkat beg sebab i nak balik. So tired k. Err -..- before i balik tu, mamat jambu tu senyum dekat i then mintak number again. I pun okay bg jelah kan, kisah apa. Tak ada sapa nak marah, i tak ada bf. Sooo, sukati i nak flirt bg number dekat mamat mana mana kan.

Huh then time otw nak balik tu, i sempat tidur dalam kereta. Boleh bayngkan betapa penatnya i masa tu? Haihh. Dah sampai rumah, i terus tidur dengan tak tukar baju and dibuai mimpi lah kononnya kan? Sekarang lah baru bangun, penat en? Hahaha. Now, i texting dengan mamat tu. Okayy you make me crazier, crazier. Hahaha kk bye

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)