Tuesday, January 11, 2011

Congrats bebeh♥

                                                Shaaaaaaa & Shahrul

11/1/2011 wehh date terbaik au!
Weii, congratulation k? Hahaha kelakar tengok korang tadi au. Nahh padan muka kau, biar kau rasakan xD hahahahaha. 
Eh Ieka tahniah k? Kau dah boleh lupakan si janggal tu, hahaha. Hope kau bahagia dengan dia k? Nah kiss sikit, muahmuah :-* hahahahaha.

Eh Shahrul you pun sama au, dah dapat ieka jaga dia elok elok k? Jangan buat dia sakit hati k? You buat ieka sakit hati en, sabarjap ah you. Btw, tadi takyah nak gegel sangat k? Hahahaha

Izzat Danial
Weii, kita punya plan dah success en? Hahah alhamdulillah :) Akhirnya, cousin I and kawan you dah ada apa yang dorang nak. Yang kita tktau ah bila nak dapat en =,= errr. Hahahaha  dahdah tu je yang nak post sebenarnya kk bye. Love forevah k? Byeeeee!

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)