Saturday, January 29, 2011

Emmaa

Okay babe, you know what? Kita dah tak macam dulu kan? I rindu nak wall-ing dengan you b. Dulu kalau kita online je, mesti you wall i or i yang akan wall you kan? Tapi sekarang dah tak ada dohh, err apa salah i eh actl? Ke about DANISH IKHWAN tu je you terus taknak tegur i? Lah b, jangan salah sangka lah pasal jantan tu. Dia yang flirt i tau tak, i mana ada nak layan dia apa semua but dia yang desperate sangat. I mana tau dia bf you sebab dia kata dia tak ada gf, dia single and dah break. I pun buat bodoh lah kan, sebab i bosan. I wall jelah dengan dia, dia mintak couple dekat i semua i mana accept sebab i tau perangai dia mcm mana. Stok nak game perempuan, huh kawan dia sendiri cakap dekat i. I mana percaya dia, you takyah lah marah i pasal dia k? I rindu nak wall dengan you, hmm okay if you dah baca benda ni please wall/im or text i k? Imissyou b ;( i minta maaf k, thanks.

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)