Monday, January 17, 2011

Let me go

Okayy, i bukan benci you ke apa eh. Actl, i nak lupa everything about you. I delete number you, i delete gambar you. I delete satu lagu you nyanyi untuk i, tapi ada satu lagu ni je yang i takkan delete cause lagu MYDESTINY tu paling bermakna dalam hidup i k! Hmm, sorry sebab i taklayan you apa semua. I taknak potong bila you call i and text i semua, tetiba cakap "imissyou" hmm. I potong gila do, you dah tinggalkan i mcm you buang sampah then tiba tiba you cari i balik? Apa ni do? I ni sapa? Hmm, okayy you dah takyah cari i lagi k? I sakit hati gila dengan you, taktau kenapa. Tapi i dah maafkan you okayy, k bye. Take care yourself :)

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)