Sunday, January 9, 2011

I was already tired :)

Maaf lah yeee, korang yang nak cari pasal dengan I. I dah malas nak layan, penat do perangai mcm budak! Kalau I diam, jangan ingat I takut k? I tak takut okayy, sikit pun takk :) Actl I dah penat, I dah malas doh nak gaduh gaduh nie. Tak matang langsung, mcm budak budak nak gaduh. Rasanya dah boleh stop kot nak cari pasal dengan I, I diam korang pijak kepala. Whtf! Taik gak en perangai kau orang, mcm gampang. Dah settle tu dah ah, takpayah nak tunjuk hebat. I tau you all semua gangster besar, so takpayah nak tunjuk sana sini you all punya gengster tu okayy? I nie kecik je bang/kak oi :) Tak berupaya nak gaduh dengan orang mcm you all, so takpayah lah nak menyusahkan diri nak point point I k? Kalau you all rindu sangat nak gaduh gaduh nie, cari orang lain k? Sorry I dah penat.

My first point is "berubah amielda, berubah" okayy nahh I try berubah. But the problem is, you all sendiri yang mcm kimak en. So whats your problem actl? Takpuas hati dengan I? Come on, kita meet then face to face. Let's settle this BIG problem. Habis cerita kan? Takpayah nak besar besarkan masalah, you all cerita sana sini okay go on. I just shut up here alone k? Sorry, i was already tired. Thanks :)

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)