Sunday, February 6, 2011

Im sorry Mama, Papa

Mama and abah, I'm really sorry if i ever hurt your feelings. I didn't meant to hurt you guys, Ilyn menyesal sangat sangat. Ilyn sayangkan mama and abah, mama and abah terbaik bagi Ilyn. Tanpa mama and abah Ilyn takda dekat dunia ni, Mama and abah maafkan Ilyn k? Ilyn sedar bahawa Ilyn dah banyak sakit kan hati mama and abah, Ilyn tak pernah nak buat mama and abah happy kan. Ilyn ni anak yang tak guna, Ilyn pembohong, Ilyn tak guna, Ilyn anak durhaka! Ilyn mintak maaf sangat sangat, Ilyn taknak kehilangan mama dengan abah, please ma and pa. I'm really sorry! I love you guys so mcuh. Ya allah, maafkanlah hamba mu ini, aku menyesal dengan segala perbuatan ku ini Ya allah. Ampunilah hamba mu ini :(

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)