Saturday, March 5, 2011

Big Sorry ;(

 
Babe, im so sorry. A really big sorry ;( k now aku tahu dah apa salah aku. Aku selalu takdtg sekolah cause, yeahh korang tau aku kan? Selalu tidur lambat then bangun sekolah pun cm nak taknak bangun. Aku dah try tidur awal babe, tp takboleh. K after this, aku janji tak buat lagi kesilapan apa yang dah jadi ni. Aku try slow slow untuk berubah, and seriously aku perlukan korang untuk tolong aku ubah diri aku. Aku takboleh buat sorang sorang, and korang lah satu satunya kawan yang paling aku sayang. Please, Maafkan aku? Aku taknak kehilangan korang ohh, korang tak ada seriously aku tak kuat dah ;( yelahh dulu korg lahh selalu HuhaHuha dengan aku, now? Since kita buat muka, semua dah kucar kacir kan? Tengoklah, since korang mendiamkan diri, aku tak lalu nak makan, nak keluar rumah pun cm takda mood. Now, aku demam ;( guys please, i need you right now! Aku rindu nak HuhaHuha dengan korang, aku rindu nak dengar korang kata aku LOADING, aku rindu nak lepak abe dengan korang, aku rindu nak gossip-ing dengan korang. K seriously, aku rindu semuanya ;(

P/s: If korang dah boleh maafkan aku, please msg, wall or apa apa kay? Thanks, I love you :*

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)