Saturday, July 9, 2011

9 July, Twenty Eleven.

Kay tonight actl pergi rumah Zaem cause ada birthday party. Btw Zaem, Happy Birthday k? May god bless you. Sayang kau lah braiiiii :D kay pergi rumah dia naik cab then sampai sampai i keluar je dr cab, Zima and Nana dah tunggu i depan cab then terus one hug. Pergh rindu sial tetek tetek I ni xP memang ramai gila babi kat rumah Zaem tdi. Apa ingat perhimpunan BERSIH tu je boleh ramai ramai? Wa pun boleh bang. Haha. Before tu kitorang lepak depan rumah Zaem dulu cause dia nak tunggu lagi beberapa yang datang. Sampai je brother2 gua terus masuk and nyanyi HB Boboy! Hahaha. Kay then kitorang lepak halaman tu, makan makan, tangkap gambar and everything. Habis makan we lepak dekat dengan Taman, kay taknak lambatkan cerita, we planning nak baling tepung and telur dekat Zaem and Kak Ammy cause kebetulan esoknya pulak birthday Kak Ammy kan. Alang buat sekali, at first Zaem kena dengan cousins dia. Pergh tak berapa gempak, sampai je group kak long ni baling habis kacau bilau situation sana -.- this is best bro xD then at last Kak Ammy pula kena, pergh bau telur dia mengundang sial -.- dah macam hantu Karak dah Kak Ammy masatu, bhahah. Haah yang paling mengundang lah en, Emir ah. Babi. I takde kena mengena habis kena tepung, pergh macam apa dah. Habis baju dalam semua kena :-/ babi emir, kau tunggu nanti aku balas! Kay habis acara tu, kitorang lepak. Ramai gak ah dah balik masatu, rugi siah tak tengok Zaem propose Ikaa. Kay tipu kalau I tak jealous, I mean jealous sebab I tak ada BOYFRIEND! :'( Isokay, be strong Amielda. Allah pasti tunjukkan jalan :') then habis propose Ikaa, i terus duduk tepi pergi dekat Zima, tak sedar bhai, I menangis, luah something dekat Zima. Hm btw thnks Zima, Atiq and Kak Ammy cause tadi dah bagi semangat untuk I k? Muahhh!

 Kay badan dah miang, penuh dengan tepung, Kak Ammy dah masuk mandi dulu dekat rumah Zaem, tang I taktau nak mandi ke tak, baju Zaem besar gila sial. Babi. Hahah terus tak jadi mandi. Then I, Kak Ammy and Zaem pergi Periuk Belanga. Pergi sana lepak dengan Kak Meera and Alip, at last Kaduk datang dengan bajet taiko pakai singlet -.- tolong ahh. Lepak habis makan semua, terus pergi rumah Kak Meera, tidur sini, jyeahhh kekah Kak Ammy xP hihihi. Now dah around 6, Kak Ammy, Kak Meera and Alip dah sadong dah. I bila nak sadong? Kay nak sadong ah ni -.- kbye thnks.

Kak Ammy and Zaem, Happy Birthday k? May Allah bless you. Jaga diri tau? Aileviyuuuu! xD kboii muah!

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)