Tuesday, November 23, 2010

22 November 2010

Ha yeahh todayy Nana tetiba ajak pergi Sri Maya, aku pun ha okay lah en. Senang alag alang boleh jumpa Alif Ikhmal<3 hihihi. Siap siap then tunggu nana ambil aku naik cab, bila dah sampai kitorang terus pergi lrt wngsa. Pergi sana tunggu kawan nana ABBY MOHD NOR :) Aku ada kawan baru lagii, heee. Then bila abby dah sampai kitorang terus gerak setiawangsa. Today cm tak ramai orang ah kat situ, okay apa kan. Ha then lepak lepak dengan Nana, Abby, Pika & Yana *kawan baru yg satu kepala. Hahaha lepak lepak apa semua sambil menikmati TOBLERONE <3 Favourite dohh. Hahaha. Makan makan sampai gemukk, then around pukul 6 mcm tu dorang semua cam nak balik. Aku pun terpaksa lepak dengan ZA tktau siapa tp baru kenal :) Bestt! Around pukul 7 mcm tulahh, ALIF IKHMAL datangg<3 aww. Hahaha. So dia bawak aku pergi ALI B kott, teman dia makan. Dah habis makan teman dia pergi ORANGE pulakk. Yg paling rasa mcm apa tang dia bukak YOUJIZZ =,= err rasa cam haihh entahlahh. Dah lama dia on kawan dia ajak pergi Snooker pulakk, so pergi jelahh. Sampailah pukul 10 nak dekat 11 dia bawak aku round2 situ. Then terus hantar pergi lrt setiawangsa, nicee baik sorang2. Duit tak cukup, haihh so terpaksa suruh Madd Mustapha tolong ambil hantarkan balik. Dia pun okayyy :) Dia ambil tp rasa cm taknak balik lagi, so aku ikut dia pergi lepak tm area rumah nicky. Tp nicky tak ada ;( sedihnyaaaaa! Hmm. Sokeyy, then dorang plan pergi pool sebab Ahza kata lepak mcm tu mcm tak ada life =,= haha. Follow jelahh, then dah nak pukul 12 mad hantar balik. Balik terus makan, then texting dengan  AI then tidurrrrr :)

1 comment:

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)