Friday, November 12, 2010

Dannyyyyyy :-*

Eh danny , thanks tau selama ni bg advice dekat I :) Alhamdullilah , selama ni you tolong I kawal emosi and you kata dekat I "Amielda , please jangan menangis pasal lelaki yang dah hancurkan hati you . I tak suka tengok you mcm ni , i tknk you menderita sebab lelaki yang mainkan perasaan you yg lembut tu" hmm thnks okay danny ? After ni , I asyik teringat pesan you tu . Oh yeahh , no more crying kan danny kan ? Hahahaha . Now you jelah tempat I mengadu , hmm thnks okay sebab you sudi dengar cerita kalut I ni -,- haihh . Eh eh , holiday ni nanti kita pergi sunway kan ? You belanja kan ? Aww <3 hahahah . Ni bukan I yg nak okay ? You yg nak sangat belanja I , hah I pun apa lagi . Tak tolak ah en :P hihihi . Then you kata nanti kita pakai baju yang sama , you kata biar orang tengok kita mcm sweet couple , hahah eee angan angan you amboi :P hahaha . Haritu masa first meet kita dekat SRI MAYA , you yg beriya mintak number I en . Suruh shena pulak tu , hahaha . Time I lari rumah tu pun you buat I serba salah buat parent I mcm tu , hmm . Ha then semalam on the phone dengan you kan , aww sumpah rindu gila denga suara you . Lama tak borak borak en , semalam you kata you rindu I , hee I pun rindu youu doh ! Hihihi , then semalam you kata "eh baby , okay dah dengan boyfriend ?" tang you panggil I babyy tu takboleh belah en hahaha . Then I cerita segalanya apa yg hafzan buat dekat I , you pun mcm apa semalam -,- mcm USTAZ dah ceramah I -,- btw thanks lahh doh . Then semalam you cerita dekat I pasal family you , and pasal ex you yg curang dengan you jugak en . Yeahh bebehh , give me five ! Kita samaaaaa , hihih .Then dah borak punya borak , lastly you punya super savers nak habis dah . Then you kataaaa , jap ehh

DANNY : SAYANGG , SUPER SAVERS I NAK HABIS DAH DOH , HMM .
AMIELDA : LAHH , TAKPE TAKPE . NEXT TIME BOLEH KAN , YOU PERGI TIDURLAH OKAY ?
DANNY : YOU NI , I RINDU YOU ;( HMM I TAKBOLEH TIDUR .
AMIELDA : HA MSG JELAH OKAY ?
DANNY : HEE OKAY OKAY :)
AMIELDA : OKAY THATS MY BOY
DANNY : HEE , OKAY BYE SAYANG .
AMIELDA : OKAY OKAY , BYE JUGAKK . TAKE CARE EH ?
DANNY : OKAY OKAY , YOU PUN SAMAA . NIGHT , I LOVE YOUU :p
AMIELDA : EH APA NI ? HAHA , I LOVE YOU TOO
DANNY : HIHIH , I MISS YOUU BABY ;(
AMIELDA : I MISS YOU MOREE SAYANGG :)
DANNY : HMM OKAYY BYE , MUAH MUAH .
AMIELDA : OKAY BYEE , MUAH MUAH
  


Heee , kembang dah time tu . Ha tu jelah yang nak cerita kan , hee byee bloggerr :)



No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)