Sunday, November 14, 2010

Apaaaaa ni?

OHMAGADDDDD ! Gentle Danny main gila doo , haihh . Td around pukul 09.45pm dia text aku , first mcm ni lah dia cakap

Danny : Youu ;(
Amielda : Ha yee , kenapa you ?
Danny : You , I nak you ;( Please , I tktau kenapa I mcm ni bila kenal dengan you , selama ni I takpernah rasa mcm ni dengan perempuan lain . 
Amielda : You , merepek apa do ? Ish , jangan main gila lah Amirul Dannie ;')
Danny : You sumpah I serious ! Please , I janji tkkan buat you mcm mana lelaki lain semua buat dkt you sebelum ni , I janji ;( Demi tuhan
Amielda : Youu , jangan sebarang janji kalau tak dapat nak buat okay ? Hmm , 
Danny : Sumpah Demi Allah I janji ;(
Amielda : Hmm , you dah okay .
Danny : Td I story semua dekat parents I , pasal you
Amielda : Err , you gila apa ? Ish , you ckp apa ni danny , eh malu lah I -,- you ni
Danny : Tak apa , lgpun parents I suka dekat you . Parent I cakap better pilih you yg terbaik
Amielda : Gentle you main gila do -,-
Danny : Please sayangg , I berharap dekat you ;(
Amielda : Danny , please jangan buat I serba salah
Danny : You tolong I ;( I boleh jadi gila tkdapat you
Amielda : Ish you ni asal ? Tkyah merepek lahh
Danny : Amielda please
Amielda : *tkbalas sebab tktau nk ckp apa dah -,-


Then around pukul 10.05 dia call

Danny : Amielda , you tak sudi ke sempurnakan hidup I *nada yang sedih
Amielda : Hmm
Danny : You , td papa mintak number you
Amielda : Buat apa ? Asal dia mintak ?
Danny : Entah , td dia kata dia nak cakap something dengan you
Amielda : You ni bg asal ?
Danny : Biarkann lahh
Amielda : Hmm , papejelah you
*ada call masuk from **********
Amielda : Eh danny kejap , ada call masuk
Danny : Hmm okayy


*answer call




Guys : Hello , assalamualaikum
Amielda : Waalaikumsalam
Guys : Ni amielda ke ?
Amielda : Ha ye saya
Guys : Ha amielda , ni uncle ni Danny punya ayah
Amielda : Oh uncle , ada apa call ?
Guys : Mcm ni amielda , uncle nak bgtau ni pasal danny
Amielda : Ha apa dia uncle ?
Guys : Semenjak danny kenal amielda ni , dia selalu sangat cerita pasal amielda . Then sekarang dia pun lain , dulu eveyday keluar , smoke pun heavy . Uncle dengan auntie tanya lah kenapa dia tetiba mcm ni , then dia kata ada seorang yang dia sayang suruh . Uncle tanya siapa , then dia kata Si jantung hati dia Amielda . Then today pulak dia tetiba dtg dekat bilik dia cerita kt uncle yg dia nak sangat dekat amielda . So , uncle nak mintak tolong boleh tak ?
Amielda : Ha tolong apa uncle ?
Guys : Tolong terima Danny sebagai pendamping hidup amielda , boleh tak ?
Amielda : Amielda bukan tknk accept dia uncle , tapi amielda susah nak percaya lelaki . 
Guys : Amielda jangan risau , uncle kat sini amielda anggaplah uncle ni mcm mata mata danny untuk amielda okay ? Jangan risau , selama ni dia yg kena tinggal . 
Amielda : Hmm , amielda fikir dulu eh uncle , bg amielda masa .
Guys : Okay okay , uncle tk paksa sekrang 
Amielda : Oh okay thanks uncle
Guys : Ha okaylah eh , apa apa bgtau uncle je
Amielda : Oh okay
Guys : Okay byee
*end call


Ha then mcm mana do ? Gentle aku tktau mcm mana lagi dah , parents dia asyik call aku text aku apa semua . Haihh , pening . Memang lah aku sayang danny , tapi aku takut ;( sumpah do . YA ALLAH KAU BERIKANLAH AKU PETUNJUK SEMUA NI YA ALLAH ;( AMIN

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)