Sunday, November 14, 2010

Okay enough :)

Hafzan , sorry I dah betul betul bencikan you . Sebab apa ? Hah sebab masa kita together dulu you tak pernah hargai cinta I , you tak pernah buktikan yg you sayangkan I :') tp tkpe , masa dulu I tak kesah , kira I boleh terima lagi . Tp sejak you dah mcm ni apa semua , ahh gentle dah benci dekat you . Semuanya salah you yg buat I benci dekat you , fine ah kan . You pergi ah dekat perempuan semua dalam wall you tu , mintak number semua then couple . Ha you ingat I tak tengok wall you ? Weh everytime I online I bukak okay wall you , bukak bukak je tengok tengok memang banyak ah en perempuan you kata I Love You and then mintak number -,- Eh I sendiri pun susah nak dapat , mcm apa do you ni .Huh , and now mampus you lahh nak buat apa dah . I dah penat dengan lelaki mcm you , susah nak hargai cinta orang . Sekarang you anggap you tak pernah kenal I , and I pun akan rasa benda yang sama :) Btw thanks okay selama ni you dengan I , thanks

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)