Monday, November 15, 2010

15 november 2010

Ha today , bangun around pukul 1 mcm tulahh . Then bangun bangun pergi toilet jap buang apa yg patut -,- ha then keluar toilet terus cari makanan , lapar gila do -,- tp makanan tak ada , sedih je dunia ;( haihh . Then pukul 2 lebih mcm tu call nana apa semua , tanya pasal pergi taman layang layang tu . Dah call puas apa semua , terus ambil tuala then mandi . Fuhh , legaaaaaa . Then dalam setengah jam mandi , keluar toilet terus masuk bilik . Pakai baju apa semua , then lek jap tengok laptop on jap . Check notifications , bukak itu ini *tak bukak blue pun eh , jangan fikir kotor -,- then bukak blog , create new post jap pasal kimeekkk tu -,- dah habis apa semua nana pulak sampai dengan ABANG TEKSI :) Aku siap ambil beg apa semua terus keluar salam mama jap , *anak yang baik en ? ahh potong =,= keluar then terus turun bawah pergi dekat nana , tunggu pakcik teksi tu jap then dah sampai pun , hahaha . Msuk teksi sampailah condo nana :) Sampai sampai je terus naik lif then masuk rumah , borak borak jap . Sementara tunggu SHAZ AZZIDO tu sampai apa lagi borak lah en -,- then dah lama sikit tunggu nana siap pakai baju apa semua , Shazz pun sampai :) Then masa nak keluar rumah tu , nana boleh pulak lupa nak masak nasi -,- haihh so tunggu kejap . Memang rasa berlecak ah pun en ketiak ni -,- Aku dengan period lagi , err gentle potong habis . Ha then dah habis masak nasik apa semua , terus pakai kasut then terus blah turun bawah , masa nak turun bawah tu boleh pulak terserempak dengan papa nana -,- lagi ah potong en , kitorang duduk situ lek jap . Then dapat idea , kitorang panjat pagar , hahah bodohnyaa hidup :P agak susah jugaklah nak turun pagar tu -,- woiinasib bhaii . Dah lepas turun pagar apa semua , terus pergi dekat kereta Shazz (gen2) masuk apa semua , then kawan dia senyum jap :) Aww comelnyaa muka diaaaaa , hahahaha . Then terus bertolak ah around pukul 5 mcm tu , jalan jalan sampailah ke Taman Layang Layang dekat Kepong :) Gentle best gila kat situ , kalau pergi dengan boyfriend sendiri en , sumpah romantic :) Awww , heee . Then lepak kat atas mcm apa tah , tengok pemandangan , alangkah indahnyaaaaa :) time tu pulak hujan , sejuk doo . Ha then dah lepak atas tu semua terus turun bawah , duduk bawah sebab diorang semua risau aku sebab sakit perut *period hahaha . Dduk situ apa semua then terus pergi dekat titi kat situ .Bestttt :) Aku punya cuak terus belah dr situ , duduk dekat tangga dekat titi tu . Then diorang datang dekat aku pulakk , duduk dekat situ . Then borak borak , buat lawak apa semua . Hujan pulak turun -,- kitorang pun terus belah pergi dekat kereta .  Then masa ontheway balik , nana tak habis habis pandang Shazz dia tu -,- dia kata today mcm FAIRY TALE hahahaha . Apa kann ? Hahaha . Then dah sampai apa semua turun nana salam Shazz , aku pulak salam Didy , hahaha .Ada lagi yang tak perlu bgtau :P Balik terus naik , baring then online :) Yeahh , about today dah habis :) GoodByee Blogger <3

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)