Friday, November 26, 2010

Im so sorry ALIF IKHMAL ;(

Youu. Sorry if I selalu buat you sakit hati ke apa kay? Sumpah tak ada niat, hmm. I bukan taknak accept you tapi you tahu en I tengah apa sekarang ni? I tengah benci dekat lelaki, and kalau boleh I nak balas dendam dekat lelaki tapi I takboleh. I tak kuat ;(  i dah susah nak percaya dekat guy, cukuplah I dah menderita sebab guy. I dah penatttt ;( you faham I kan mcm mana? I sayangg you. I tknak you tinggalkan I tapi I tahu one day nanti mesti you tinggalkan I mcm mana lelaki lain tinggalkan I. Hmm if I pergi pun you mesti cm tak kesah kan? Sebab you ada F :) Tak apa, I taknak kacau you dngan dia. You go on la dengan dia, dia sayang you and cintakan you. You mesti rasa benda sama kann? Hmm okay I lepaskan you untuk dia, happy life together guys! :') jaga dia elok elok, jangan sakitkan hati dia. I tahu you baik, jangan jadi mcm lelaki lain yang suka mainkan perasaan perempuan kay? Hmm goodbye AI :') jangan lupakan I. I sentiasa sayangkan you, I tak kan pernah lupakan you. Sekali pun tak akan pernah :') hmm I rindu pandangan you, I rindu semuanya masa you dengan I ;( hmm tapi semuanya mcm dah pergi kann? Hmm Imissyouu Ai ;(

1 comment:

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)