Saturday, November 27, 2010

MOHD SHAXRIEN :'( Imissyou doh thambi


Damn! Tak sempat nak lepak dengan you kann? Hmm you pergi mcm tu je, cepat masa berlalu. Pasal ni pun nana yg bgtahu I, kalau tak I taktau langsung you pergi. Hmm, sumpah rindu nak wall dengan you mcm dulu. You suka buat I dengan nana gelak sampai nak pecah perut kan? Dulu you jahat gila suka ejek I dengan nana =,= and kitorang benci gila time you suka sangat rendahkan diri you. You cakap you mcm bangla lah apa lah, gentle I rasa cam nak tumbuk muka you =,= hahaha sorry arien. Sekarang you dah tak ada, mean you dah pergi belajar. Arien, you takecare au kat sana. Belajar elok elok, btw jangan lupa I and nana kay? Kitorang kat sini gentle rindu you doh ;( haihh. Imissyou Arien

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)