Saturday, December 18, 2010

Crying time :')


Its Crying Time Again :')
How could you ? ;( hmm , nak dikatakan bila dah ada orang buat kita sayang dia mesti buat kita menangis kann ? Haihh tahlahh , taktau apa salah kita . Bila tanya , dia mcmtu je . I ingat lagi janji you dulu , you cakap you tkkan biarkan setitik pun air mata I jatuh sebab you , tapi sekarang mana janji you ? You pujuk pun mcm tak ikhlas kann , hmm apa salah i ? Okaylah kalau memang semuanya salah i , i mintak maaf . I tak ada niat nak buat you marah , kalau you nak tinggalkan i sokayy . I terima , i dah biasa kena tinggal mcm nie . Hmm you know what , i bangun bangun tidur je terfikirkan you , i nak call you takut you tak angkat . I msg you pun , mcm nak taknak je you balas . You please , jangan buat i mcm nie . Dulu bila nak end call je mesti ada perkataan "I LOVE YOU" kann ? Sekarang i dah tak dengar ayat tu lagi , hmm . Mana tah hilang ayat tu , hmm . I mintak maaf kayy ? Thankss :')

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)