Sunday, December 19, 2010

Result and Result -,-

Omg , takutnyaa nak ambil Result PMR 23 December nie -,- memang rasa cam nak mati pun ada , dia punya takut bukan main , haihh -,- sebenarnya tak kesah sangat lah pun kann , tapi yang takutnya tak ada A's tu lahh , err -,- tak dapat straight A pun tak apalah , janji ada A kann ? Err , memang gentle buat aku pening fikir pasal result nie je pun . Yelahh , sebab masa Exam tu aku takdapat nak focus study sebab masa tu tengah ada masalah dengan kawan kawan and family , so tengah kusut masa tu then susah nak focus .  Haihh tahlahh , time tu jugak penuh dengan problem . Okay nevermind , korang pulak jangan lah fikir senang hati then cakap Alah baru Pmr belum Spm lagi  , so tkyah risau . Tu bukan masalahnya , yang masalahnya sekarang Spm boleh ambil banyak kali kan ? Pmr sekali je weh , so sebab tu risau pasal result Pmr nie kann . Nevermind , aku dah usaha sebaik mungkin , if tak lulus pun mungkin tak ada rezeki lagi , so kena teruskan usaha and insyaAllah berjaya :) InsyaAllah ada A :) Doakan saya okayy ? Amin

Kepada semua yang mengambil Result PMR nanti , saya disini juga mendoakan kalian semua agar mendapat keputusan yang cemerlang :) InsyaAllah kita berjaya dengan apa yang kita usahakan , amin :)

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)