Tuesday, January 4, 2011

Breakk offffff! :(

How could you nicky? You tinggalkan i mcmtu je, kenapaaaaa? ;( takboleh nak settle ke? You pergi menghilang mcmtu je kann. You dah lupa janji2 you dekat i? Mana janji you! I sayang you tapi, hmm. Okayy, i terima semua nie. Pergilah dengan "awek baru" you tu. Biarkan i rasa sakit hati kat sini sorang2, asalkan you happy. You tolonglah buang ego you tu, and nanti dengan awek baru tu. You jangan buat dia mcm mana you buat dekat i okayy? Jaga dia elokelok, hmm btw thanks for make me happy time dengan you. Thanks for everything :') i really appriciate it superman. Thanks thanks thanks thanks, happy life together guys :) Take care yourself okayy? I miss you Superman<3 hmm. 


P/s : Okayy ilyn, kau takpayah fikir pasal nicky lagi, dia dah tinggalkan kau. Kau kena kuat, kau jangan mengalah dengan lelaki lagi. Dia dah buat kau mcm sampah. Kau kena lupakan diaa, biar dia mati dengan ego dia. Hmm okay, i try. Thanks alot Nicky :'(

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)