Sunday, January 9, 2011

Batak ah?

Weii, kau ingat aku batak ah dengan fixie kau? Tak langsung lahh♥ macam gampang perangai kau. Hahaha kimak ah. Kau round2 depan flat nie je? Aloloooo, kesian. Tak ada kawan nak teman ride ke bang? Kesian dekat awak♥ hahaha mcm batak je. Tak ada class lah beli fixie mahal mahal tapi setakat nak tayang dekat depan flat baik takyah. Baik campak weh :) Ke kau punya fixie memang standard round depan flat je? Hihihi, sorry aku terkasar dengan kau. Tak ada niat, sumpah :) Hahahahaha

Hish kau nie amielda, cari pasal je kerja kau kann? Sudah sudah lah dengan penyek tu. Hahahahaha kk bye

Sorry, bukan nak kata aku nie judge kau tp cm berancai gak en perangai kau. Ah kesah apa aku? Dah aku memang mmc nie, kau nak cakap apa? Kau nak kutuk kutuk aku depan kawan kawan kau? Go on and always go on ikmal :) Aku respect kau, kau pulak buat taik. Hahaha butuhhhhh. Engkau pergi mati dengan ego kau okay? Thanks

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)