Sunday, January 9, 2011

Motif tak ada langsung -.-

Ahhhhhhhhh, actl saya disini bernama Nur Amielda Ilyna anak kepada Hanip bin Shahuddin ingin mengatakan bahawa saya tengah bosan macam orang gila duduk bawah jambatan =.= tak ada motif pun sebenarnya aku post benda mcm nie, aku blank blank blank blank! Bosannn dooooo, apa nak buat hah? Tengok youjizz jom *hahah bak kata ewan ah, aku tak tengok okayy! Nak keluar? Keluar mana ha? Setakat depan rumah boleh laah, malas sebenarnya nak keluar. Period nie mencabar keimanan aku je lebih, nak dtang pun agak agak ah =.= nak pergi rumah ieka? Haa lekluu, awal lagi. Rumah bukan jauh pun kann. Nak gosok baju sekolah? Ya allah, sekolah lagi ke aku =,= Awal awal lagi aku dah gosok, rajin kan aku?Huh tau dah, dah diam! *kereknya ayat aku =,= maaf maaf tak sengaja. Okay tak kerek dah, kita kat sini baik baik je okayy? Ehem, baiknya amielda nie =.= eeee dahlah jangan puji diri sendiri boleh tak? Okay dah kk bye! =.=

P/s : Sorry im a textaholic, i hate to being bored. Nice to meet you. Im amieldaaaa<3 kk dah bye

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)