Wednesday, January 19, 2011

Perlu ke? -,-

Heyy, perlu ke i yang cari bf? Rasanya tak kott, lagipun i malas nak cari cari ni. Biar cinta tu sendiri yang datang dekat i aitee? Do not to rush to find love kan? Let the love that comes with its own. Actl, i already too lazy to think about boyfriend boyfriend ni cause i think menyakitkan hati je. Better tak payah kan? I dah penat k dipermainkan, mcm i ni tak ada perasaan je. Hello, i ada perasaan k! So takpayah nak buat i mcm sampah, tinggalkan mcm tu je. Whatafaaakkkk! Okay enough, i nak cinta yang jujur, setia and memahami k? Thankyouu :)

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)