Friday, February 18, 2011

Fuhh

Kay today was a tired day even today rasa cm happy gilaa, ktorg semua pergi dewan komuniti play badminton kat sana. Booking dua court, dorg semua main but i tak main ah cause i tak pandai main badminton, Seriously! =.= idk why. Err k enough. Abu and kawan dia balik awal cause ada hal kot? Then bila dorg dah habis main, peluh peluh bau busuk masam apa semua, ktorg discuss nak pergi makan mana, And last ktorg pergi Deen Plaza. Lepak minum situ apa semua, main teka teki yang cm gila tu. Lagi lagi rafiq? Fuhh, king teka teki tu =.= habis apa semua. Alif and Mayat balik dulu cause ada hal kot? Lama lama sikit, ktorg balik. Masatu yang still ada, I, Nana, Zima, Ika, Tasha, Zaem, Rafiq, Alif, Atiq. Tu je yang tinggal cause semua balik awal. K then we'alls plan pergi padang. Pergi sana pulak, Tasha kena balik. So yang tinggal yang lain tu jelah. Ktorg have fun sana, tangkap tangkap gambar, lompat lari dukung sana sini. Woahh, happy gila k! Around 7pm mcmtulah? Ktorg nak balik, Zaem, Alif and Atiq lalu tempat lain and I, Ika, Nana, Zima and Rafiq lalu tempat lain.

Masa ktorg tengah nak balik tu, guys you know what? Ktorg kena kejar anjing weii =.= serious best gila k! Kalau sekali dia kejar tak apa, ni banyak kali kot? Err i punya selipar pun mcm nak tercabut. K sabar. Then dah lama lama sikit, Zima lalu tempat lain, dia balik dulu. Tinggal I, Ika, Nana and Rafiq. Kitorang lepak rumah nana kejap, rehat rehat. Tibatiba Rafiq nak masak Makaroni Cheese, woahh gila kentang! Sedap eh, thanks rafiq. Kau buat aku kenyang masatu ;p hahaha. Then lama lama, ktorg gosipp gosip, around pukul 10, budak melati call and katanya tunggu kat steven, then ktorg pun blah lahh. Ambil cab then terus gerak steven, lepak dengar lawak lawak apa semua. Then around pukul 11 ktorg balik, balik balik mandi, then lek jap. Ambil lappy, and terus online. K dah bye, tengah sakit kaki and semuanya lah. Semua gara gara anjing bodoh tu, weh terima kasih sangat k! =.= err.
Btw thanks to all's, im so happy today with you all's k. Hikhikhik, aileviyu. Mwamwa :-*

To My Suzieanaa,
Happy Birthday okay, may allah bless you pretty. Aileviyu alot k? Kau dah besar weii, tamau nakal nakal, hahaha. Nahh kiss kiss sikit, mwamwa :-* hikhikhik.

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)