Thursday, February 10, 2011

I Miss The Old Us Alot! ;(

K, seriously. Aku rindu nak gossip-ing dengan kau, aku rindu nak HUHAHUHA dengan kau, aku rndu nak tengok kau perasan yang kau tu comel. Aku rindu nak dengar kau panggil nama aku, aku rindu nak pinjam kau punya Correction Tape, aku rindu nak bg kau pnjam pen aku. K senang cerita ah kan, I MISS EVERYTHING ABOUT YOU! Ughhh bebehh, you make me crying. I can't stop crying doh -.- k flowing flowing and flowing. Ughh kk kepala pening gila cause menangis drpd sekolah until now k! Wahh, macam dah boleh buta je en i ni? -.- kk off, bye aileviyuu :) Nanti kalau ada apa apa i update post lagi k? Hikhikhik, kbye.

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)