Monday, February 7, 2011

Thankss Myaaa :)

Babe, thanks buat post ni k. Kita hargai sangat, and kita pun nak cakap sorry sebab tak dapat lepak sama before awak pergi kedah tu. Kita nak sangat lepak dengan awak, tapi nak buat mcm mana kan? Hmm. Awak jaga diri kat sana tau? Belajar elokelok, kita tak akan cari Myaa lain. Awak sorang je Mya yang kita nak :') Awak pun jangan cari Amielda lain tautau? Cari Amielda sorang ni je kay? Awak jangan sedihsedih kat sana kay, awak pergi sana untuk life awak jugak kan. So jangan sia siakan peluang ni k. Kita pun sayang awak, sayang sangat sangat even kita tak rapat mana. Kita tau awak kawan yang baik, setia :) Nanti mesti kita rindu nak dengar lawak bodoh awak tu kan? Kk, lastly. Iloveyou alot myaa, i will miss you alott! ;( muahmuah, take care kays? Jangan lupa kita, hohoho baboii :-*

ILoveYouToo Myaaaaa :)

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)