Sunday, February 6, 2011

Nothingg

Hah apasal, tangan saya dah lebam lebam anak awak buat. Awak nak menangkan anak awak jugak? Nahh ambil, taknak pun menang menang ni, lagipun memang anak awak yang salah, tiba tiba datang dekat saya then tiba tiba tumbuk saya kenapaa? Apatah yang tak puas hati, saya just sebut "pondan" je pun? Anak awak terasa kenapa? Dia pondan ke? Lelaki kan? So kenapa dia yang terasa? Awak suruh saya mintak maaf kat anak awak? Tak dapat ah, anak awak yang start so anak awak yang kena minta maaf dekat saya. Maaf, kali ni memang saya takboleh nak mengalah and sabar sebab anak awak yang langsi sangat start drpd langkawi tu lagi. Awak nak menangkan anak awak jugak? Oh yelah, anak kesayangan awak kan. Takpe takpe, saya diam watlek je dulu. Kalau anak awak start lg, saya memang tak akan sabar. TAK AKAN OKAYY? :) Btw thanks MakLang bawak Ilyn pergi Langkawi hrtu even sebenarnya bukan maklang yang bawak Ilyn. MakNgah yang bawak Ilyn kayss! Err kk bye, tgn lebam -.- off

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)