Sunday, October 24, 2010

Awwww!


Oh myyyyyy! Damn! Rindu gila dekat dia :'( Nak jumpa youuuuuuuuu. Err -,- handfone dahlah rosak. Mcm pantuik je -,- kesian dia ni ada girfriend tapi tak text. Sorry tau sayang? I cari handfone spare, nnt bila dah dpat I text you kay? Rinduu you teramat lah sangat :') Eh, janji jangan tinggalkan I en? I ingat janji you tu sampai bila bila. Kalau boleh sampai salah satu antara kita pergi :') I sayang you. I takpernah sayang boyfriend I mcm sekarang ni. I tkthu mcm mana I boleh sayang you. Kawan2 I kata you lelaki beruntung sebab selama ni I takpernah ikhlas sayang lelaki. Tapi dengan you? Sumpah I sayang you, ikhlas! You jangan sia siakan I okay b? I faham you jauh dr I tapi jangan lupakan I okay? Ahh, apa I heran. Ada spy ah kat sana :D woot woot! You ada ke spy? Hahah. Lastly I LOVE YOU<3

p/s: tak sabar nak jumpa you :)

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)