Sunday, October 24, 2010

Mohd Hafzan :'(

You, apa salah I dah buat dekat you? I mintak maaf do. Tolong ah faham I do :'( I sayang you, sayang sangat :')
tapi kenapa sejak kebelakangan ni I tengok you mcm lain. I nak you selalu ada, you tahu kan I ada masalh dengan parent I? I tahu you selalu bg advice dekat I, and I tak pernah ikut kan? I mintak maaf :'( Okay lepasni I tak lari rumah lagi okay? And you tolong maafkan I. I merayu sangat sayang. Hmm. I janji 30.10 ni kita pergi sunway and I akan merayu dekat you sampai you maafkan I okay? Hmm.

p/s: I miss youu :'(

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)