Wednesday, November 17, 2010

17 november 2010

Selamat Hari Raya yeahh followerssss! Maafkan aku okayy? 0-0 okay sayang? Hahahaha. Raya ni aku dengan semua family stay rumah Pak Ndak, besttt :) Hilang ah sikit tension aku, hee. Pagi raya orang semua sibuk berkemas yang aku pulak sibuk tidur -,- haha bagus en? Hihihihi ;P bangun pukul berapa tah, bangin bangun je duduk duduk terus mandi sebab rimas(period) -,- babi je! Haihh. Habis mandi apa semua, terus turun bawah makan :) sodap ehhh nenek kesayangan masakkkk! Hahaha. Habis makan apa semua, terus turun tingkat bawah rumah dia lagi epak dengan ieka dkt tempat yg mcm SHISHA. Oh gentle ah! Lama tak shisha -,- Then dah borak apa semua, aku tertidur lagi -,- banyak tidur aku ni. Dahlah nak gemuk dah -,- hmm. Then tetiba terbangun sebab sejuk gila nak mati ah, sapa tah pasang air cond. Babi betul! Bangun bangun je terus naik atas tengom DVD cerita apa tah. Bila dah rasa cm bosan, aku pergi dekat ieka. Borak borak Then dah lama lama nak pukul 4 mcm tu ah, semua bersiap nak balik flat dah. Aku terus siap make up apa semua, balikk. Then kejap lagi pergi rumah pak nak balik sebab ada BBQ lagi -,- gentle gemuk ah aku lepasni. Haihh. Sabor jelah en. Mulakan hari mcm biasa TAK ADA PERASAAN -,- hmm. Okay GoodBye Blogger >3

1 comment:

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)