Wednesday, February 9, 2011

Chaaaaaaaa -.-

Derrrr, nak boyfriend satu boleh tak? Hihihi. K actl i jealous tengok couple yang cm ughhh sweet gila kayss! I bila pulak nak dapat en? Tahlahh -.- semua stok ada boyfriend/girlfiend. Tang i tak ada, ughh dajal weii -.- k actl bukan i choosing ke apa. But cm tak ada yang setia kot lelaki sekarang, stok semua nak game org? Pergi mati lah engkau kalau nak macam tu -.- yaaa, orang semua kata "kau bila dah ada depan mata, taknak" k bukan taknak, actl tahu perangai dorg mcm mana, confirm nak game je. Gentle ah? Err kk gentle ni. Korang nak ke if i accept org yang depan mata tu, perangai dia cm omg teruk gila, then nanti i jugak yang sakit hati en kalau i main accept je org yang depan mata tu. K i sabar je bila nak dapat boyfriend, i tunggu yang betul betul setia, jujur and tamau curang of course lah kan. Sapa nak lelaki yang cm ughh kaki perempuan tu? Tak ada en? K hope i dapat boyfriend yang loyal, baik and soleh. Alhamdulillah :) Kkbai. Hihih

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)