Thursday, February 10, 2011

Sampai bila nak kena macam ni? ;(

Setahun 365 hari, but dalam life i setahun tu cm 364 hari. Mana hilang lagi satu hari tu? Entahh. Huh satu hari tu lah I happy, gelak gelak and dengan perlahan-lahan malang muncul dalam satu hari tu. Kenapaa? Sebab tarikh i dengan someone and tarikh I dengan kawan kawan I, tarikh mula satu ikatan. And beberapa hari dah berlalu, satu hari tu hati i sakit, hancur, and kecewa cm mimpi paling mengerikan sebab I ditinggalkan macam sampah, hati I selalu dipermainkan, hmm. Penat fikir pasal dia? Entahlah. Em, dia pernah fikir pasal I ke tak eh? Rasanyaaa, em tahlah. Tulah soalan yang selalu I fikir and soalan tu tak pernah terjawab.

And today, i still menunggu kedatangan seseorang yang baru untuk tolong I lupakan hari itu. But sampai bila I kena tunggu? Ya tuhan, tolonglah aku ;( Nak mengharapkan pertolongan dr kawan? Hmm rasanya tak mungkin, diorang pun penuh persoalan yang tak dijawab. Penuh dengan masalah itu lagi, ini lagi. So, biarkan I pendam. Pendam sorang sorang cm org tak tentu arah. Nak harap family? Dorg pun cm tak pernah bagi semangat untuk i, lagi tambah adalah. Hmm takpa, bukan salah dorg. I pun salah sebab tak pernah ada untuk dorg, k itu salah i.

K nak harapkan siapa lagi? Tak ada yang mampu nak tolong, I hanya mampu berdoa and mengharapkan Allah untuk tolong cari jalan selesaikan masalah yang bertimbun timbun ni. I harap ada jalan penyelesaiannya, amin J Yaa, I kena kuat. Bangkit macam dulu, jadi Amielda yang ceria, kuat and yaaa selalu happy. Yaa, rindu I yang dulu :’) K, I kena berubah, change everything. Taknak ada problem yang serabutkan kepala ni, tak sanggup gila kayss! I was already tired, tired of all. K, I must be a strong girl again. Okayysss, I will try my best kayss? Hikhikhik, what am I jiwang jiwang-ing ni? Err entah, kk baboii. Hihiihi, kiss sikit muahmuah :-* hikhikhik.

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)