Thursday, February 10, 2011

Yaaaa, sangat rindu!

Kenangan? Just let it go sebab I tau kenangan tu tak boleh diputarkan lagi. But, kenangan itulah selalu muncul dalam ingatan I setiap hari. Kenangan I dengan you akan selalu ada di ingatan I sampai bila bila k? I still ingat masa you nak start flirt I, hahaha comel gila k masatu. Masa tu I cm menjauh daripada you. Yelahh, you tak comel bagi I, yaa I masa tu boleh dikategorikan seorang yang agak choosing ah sikit, sikit je kayss. Hahahaha. Then berkat kesabaran you nak I lastly hati I cm omg I cair gila dengan you and accept you as a boyfriend dalam life i. And masatu dunia ni cm “Dunia ni Anaa yang punya” hahaha.

Everytime mesti kita habiskan sama sama en? Kalau boleh semua tempat jadi nostalgia ah kononnya kita ukir sama sama *cehh jiwang jap, hahha. Everytime kalau boleh I nak selalu ada dengan you, I cm tak boleh nak jauh dengan you. And sejak kebelakangan tu, you cm dah tak ada masa untuk i. I try faham you, tapi kenapa you tak pernah cuba faham diri I haa? You tau tak I rindu you cm gila dah masatu? Kenapa you jauhkan diri you daripada i? And paling menyakitkan, you hilang tanpa meninggalkan I apa apa pesan? You pergi mana? I rindu kita gelak sama sama ;( I rindu masa you faham diri I, I rindu you yang dulu. Masa tu I cm tak mampu hidup tanpa you. And bila haritu, hari tanpa you hanyalah hari yang penuh dengan kenangan kita kan? Kenangan yang akan selalu ada dalam ingatan i. Every second k? And now you dah ada girlfriend baru, you jaga dia elok elok tau? You dah lama dengan dia, jangan sakitkan hati dia eh? Lastly, jangan tinggalkan dia macam mana you tinggalkan I dulu k? And thanks sebab pernah jadi orang yang bahagiakan I dulu, apriciate it babe :’)

Eh semalam en I cm terkejut gila k last night you tibatiba call i. Wahh, you kata you buat supersavers semata mata nak borak dengan I, you kata you rindu suara I? Tahu ah suara I sedap en? Hahaha. K last night you cm masuk air sikit, panggil I roti canai then tiba tiba menyangap apa tah, haha chaaa awek lu ada, nak sangap kat dia ah. Hahahaha. And you cakap kat I macam ni “I miss the old us” k I pun sama actl, I saja taknak mengaku semalam. Malu lah derr, hahaha. Lama en you tak call i? Tu yang I cm eh apahal mamat poyo ni call I en, hahaha. Thanks au sebab you rindu I, I cm bangga sikit masatu, nak kembang pun ada dah. Hahahah, kk dah dah, pasal you takboleh post panjang panjang, nanti awek lu jealous lah braii, Hikhikhik, takecare eh chaaaa :P baboii, hihihihi.

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)