Thursday, February 10, 2011

Last Night.

K last night around pukul2 mcmtu lahh, I seriously shock gila k! You know what? Danny call I, and dia kata “baby I miss you” omg Danny, I miss you too k. A lot of RINDUUUU! Hikhikhik. Lama you tak call I en since you masuk asrama tu? I winduu you gila babi k -.- kk this is our conversation.

Danny : Hello
I : Oh ha hello *weird voice
Danny : Baby, ingat i?
I : Danny right?
Danny : Yeayy, baby I ingat I lagi. I ingat you dah lupa I sayang
I : Of course I ingat you lah Danny, err tak akan lupa you lah k.
Danny : Elele, iyolah sayang. Baby, rindu I tak?
I : Agak agak you? Hahaha
Danny : Tak kot.
I : Ha tahu takpe, I memang tak rindu you pun.
Danny : Seriously baby?
I : Ecece, mestilah rindu. Mana boleh tak rindu.
Danny : Betul ke ni rindu i?
I : Yelah abe oi.
Danny : Hikhikhik, I pun rindu you tau. Evrytime ah I fikir pasal you.
I : Elele, acah je lebih you ni.
Danny : Haaaha, serious lah sayang.
I : Ha yelah okay bang. So, best duduk asrama?
Danny : Best best, ramai kancik woo. Mantap siot, hahaha.
I : Babi ah you, belah ah. Dh ada kancik call I pahal.
Danny : Eeee, taklah sayang. I gurau je, kancik I you je k.
I : Ahh I merajuk ni.
Danny : Alololooo, sayang sorry k. Seriously, budak budak sini semua tau yang I ada you.
I : Err, mana dorg tau?
Danny : Dekat loker I, penuh gila kot gambar you I simpan. Sampai tak ada space nak letak apa apa dah, hehe.
I : Aik, mana you dapat gambar i?
Danny : Kan before I pergi asrama tu I cuci gambar you dulu, tu je yang boleh lepaskan rindu. Yelah, nak contact pun susah sebab takboleh bawa fhone. Ha ni ah cm ada peluang dapat otp dengan you. Dh ah rindu you, haha sweet en i?
I : Takyah nak sweet sangat ah doh! Aku tumbuk takdapat apa, bersepai lu chaa. Hahaha
Danny : Hmm yelahh.
I : Elele, bajet tochng mamat sorg ni. Kk tak tak, mana sampai doh hati I nak tumbuk you. Nanti I yang menangis tau.
Danny : Kenapa pulak?
I : Err tahh, hihihi.
Danny : Hmm ok, actl lama en I tunggu you?
I : If you takboleh tunggu lama lama macam ni tak apalah, kancik kat sana en ramai.
Danny : Ah you dah boleh stop kot? I dah ada you jelah even you tak ready lagi I tetap anggap you as my guardian angel I k. Tak ada sapa boleh dapat you even I tengok kat fb ramai guy nak flirt you, I takkan pernah lepaskan you dekat mana mana guy pun.
I : Err yelah okay.
Danny : Sayang, papa and mama kirim salam.
I : Ha k, wsalam. Kirim salam balik k, cakap I rindu. Hihihi
Danny : Dorg je baby?
I : You takpayah.
Danny : Hahaa yelah. Baby bila nak jumpa lagi? Please, before I balik asrama balik I nak meet you.
I : Eh wait, now you kat mana?
Danny : I dekat rumah sayang, balik dah cause I tak berapa sihat now.
I : Atotooo, pity you. Okay then, kita jumpa after you sihat k.
Danny : Ahhh tak ada, kalau nak tunggu I sihat memang lama.
I : Then how?
Danny : Nanti I discuss dengan mama and papa k. Kita meet sekali dengn mama and papa.
I : Oh kk sayang.
Danny : Sayang bila nak tidur?
I : I baru nak tidur td actl, but you dah call en. Tak apalah
Danny : Im sorry, dah you pergi tidur k.
I : Err kk, you pun tidur lah k. Baru sweet tidur sama sama, hahaha.
Danny : Hahaha. Okay sayang.
I : Kk bye, loveyou. Takecare k, makan ubat tau? Jangan buat kerja yang berat berat. Rest je k? Hope you get well soon sayang. Bye, loveyou again.
Danny : Okay sayang, you too. Bye, loveyou more baby. I miss you, night my guardian angel. Bye. *end call

K sayang, hope get well soon k? I love you, I miss you. Takecare of yor healthy k, thanks cause letak gambar I dekat loker you sampai tak ada space tu -.- apriciate it sayang. And thanks panggil I as your guardian angel k? Kiss kiss sikit mwamwa :-* kkbye.

No comments:

Post a Comment

To All My Followerss♥

To all yang follow my blog, Thank you so much k. I love you all nyah. And you all can search me on facebook, Amielda Ilynaa. Just add me k? I will approve you guys a.s.a.p when i go online, Thanks again guys. I love you all followers :)